Fogyás cukorral

Az édességet kereső, diétázó emberek számára is létezik olyan fehérje és rost forrás, amely mentes mindenféle mesterséges édesítőszertől és még fogyni is lehet mellette?

A diétás életmódot követők gyakran light, vagy zero cukrot tartalmazó élelmiszereket részesítik előnyben. Azonban érdemes tudni, hogy a mesterséges édesítőszerek hatása nem mindig kedvező a vércukorszintre és akár a diétát is hátráltathatják hosszú távon, azáltal, hogy megzavarják az emésztőrendszert. Ráadásul egyéb potenciális mellékhatásokkal is számolni lehet hosszú távon. Például, károsíthatják a bélmikrobiomot (bennünk élő jótékony baktériumok, amelyek fontos szerepet játszanak a táplálék emésztésében), ami az emésztésben és az immunrendszer működésében fontos szerepet játszik.WHO mesterséges édesítőszerekről cikk

A SunPure italporok fejlesztésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a természetességre, kizárva a mesterséges édesítőszereket és minimalizálva más egyéb mesterséges összetevők használatát. Elsődlegesen fontos volt számunkra, hogy elkerüljük az olyan mesterséges édesítőszereket, mint a szukralóz, stevia, ace-K, valamint más cukoralkoholokat, mint például a xilit és az eritrit. Ehelyett olyan organikus forrásból származó, alacsony glikémiás indexű cukrot választottunk, mint a kókuszcukor, amely nemcsak ásványi anyagokban gazdag, hanem nem is esik át finomítási folyamatokon sem. A SunPure növényi fehérje alapú ital és a kókuszvirág cukor: Egészséges alternatívák az édesítésben sportolók és diétázók számára

Egy adag SunPure italporban körülbelül 6-7 gramm cukor található, ami egyenértékű cukor tartalom szempontjából egy fél banánnal, vagy fél almával. Ez a mennyiség megegyezik olyan mesterséges édesítőszeres fehérjeitalokban található cukortartalommal, amelyek nem nulla kalóriásak és természetesen előforduló cukrokat tartalmaznak. Például a tejsavófehérje alapú termékek természetes formában tartalmazzák ezt a cukor mennyiséget, így nemcsak mesterséges édesítőszert viszünk be a szervezetbe, hanem természetesen előforduló laktózt is.Miből készülnek a SunPure növényi fehérje alapú italporok?

A SunPure növényi alapú fehérjék előnye, hogy megfelelően összeállított tápanyagösszetételük miatt, könnyen beilleszthetőek a diétába, és ideális választást jelentenek akkor is, ha egy étkezést szeretnénk velük helyettesíteni.

A SunPure vegán fehérjekészítmények további előnyei közé tartozik, hogy nem tartalmaznak borsófehérjét, hozzáadott glutént, szóját vagy tejszármazékokat. Azonban több összetevőjük bio minősítésű, és hozzáadott vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal gazdagítottuk az optimális tápanyagbevitel érdekében, így nem kell jelentős összeget kellene költened ezekre külön-külön.

Ezen túlmenően, rostkomplexet is tartalmaznak, ami hosszabb ideig biztosít telítettségérzetet, és nem tartalmaz rejtett cukrot, vagy egészségtelen szénhidrátokat.

A SunPure italporokhoz emésztést segítő enzimeket is adtunk, hogy még hatékonyabban tudják hasznosítani a tápanyagokat. Tehát, ha megfelelően étkezel és rendszeresen mozogsz, hamarosan észrevehetőek lesznek az eredmények.

Ne habozz csatlakozni hozzánk az ízek és egészség útján, ahol valóban a legjobb tápanyagokat nyújtjuk a szervezetednek, amire szüksége van.Termékeink

 

Megosztás: