Gyakran ismételt kérdések

Nem bizony, fehérjeporainkat kizárólag növényi alapú összetevőkből állítottuk össze, ezért vegán étrendet követők is nyugodtan fogyaszthatják.

A termék komplexitását az adja, hogy többféle növényi fehérje felhasználásával készül. A napraforgó fehérje, a rizsfehérje, a gluténmentes zabfehérje, a tökfehérje és a lenfehérje tulajdonságai remekül kiegészítik egymást a SunPure fehérje poraiban.

A SunPure termékei hozzáadott glutén-, szója-, tej-, laktóz-, és tojásmentesek, azonban gluténmentes zabot tartalmaz. Továbbá nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges színezéket és hozzáadott cukrot sem. A termékek glutént, rákféléket, halat, szóját, tejet, dióféléket, zellert és szulfitot feldolgozó üzemben készült.

Javasoljuk, hogy egyeztessenek szakorvosukkal és kérjék ki a tanácsát termékünk fogyasztásával kapcsolatban.

A fejlődő gyermekek számára a legfontosabb a vegyes és minőségi tápanyagban dús élelmiszerek fogyasztása. Számukra biztosított a közétkeztetés által nyújtott ellátás és a gondoskodó szülői, nagyszülői ételek. Utóbbiak miatt, nem szükséges gyermekeknek fogyasztaniuk. Termékünket elsődlegesen aktív életet élőknek és fogyni vágyóknak ajánljuk, illetve olyan személyek számára, akik rohanó életvitelt folytatnak és napközben nincs idejük megfelelő ételt fogyasztaniuk, de mégis a lehető legjobbal érik be, semmint egy olcsó kifőzdés, vagy gyorséttermi menüvel.

Jelenleg négyféle íz található meg a kínálatunkban: málna, vanília, pisztácia és csokoládé-mogyoró, de tervezünk újabb ízesítéseket is megalkotni.

Lényeges eltérés nincsen, bármelyik ízesítést választod, ugyanazokhoz a fontos aminosavakhoz, vitaminokhoz juttatod a szervezetedet.

A bio gazdálkodás származó növények termesztéséhez nem használnak mesterséges anyagokat, nem kezelik őket vegyszerekkel. Tehát környezetbarát módon termesztik őket, nem kerülnek beléjük káros anyagok, ezáltal sokkal egészségesebbek.

Termékeinket webshopunkon keresztül lehet megvásárolni:
https://sunpure.hu/termekek/

A termék ára kiegyenlíthető banki átutalással, bankkártyás fizetéssel, vagy akár a csomag átvételekor, utánvéttel készpénzben is.

A megrendelt árut MPL futárszolgálat kézbesíteni, de kérhető DPD csomagpontra vagy MPL Posta Pontra is. A csomagok összekészítéséről a T-Pack Kft. gondoskodik.

Tedd fel nekünk további kérdéseidet, amelyre élelmiszeripari szakértőnk válaszol:
https://sunpure.hu/kapcsolat/