Kinek nem javasolt a SunPure termékek fogyasztása?

A SunPure plant based protein italok bizonyos emberek számára nem a legideálisabb választás.

Nézzük meg kiknek nem ajánlott a termékünk megvásárlása:

  • Ha te azok közé tartozol, akik a mesterséges ízek kavalkádját kedvelik, és minden kortynál az aromák robbanására várnak, akkor ez a termék nem neked való. Ugyanis a SunPure termékek nincsenek túlaromázva, így az ízek is a természetességet tükrözik, mindezt úgy, hogy mégis finom legyen.
  • Azok számára sem ajánljuk, akik híg, vizes shakeket szeretnek fogyasztani, hogy utána hamar újra éhesek legyenek. Ezzel az itallal ugyanis a teltségérzet hosszabb ideig tart, így kevesebb nassolásra lesz szükséged. Ha a por összekeverése után azonnal elfogyasztod krémes állagú lesz, viszont ha állni hagyod a benne található rostok megduzzadnak és inkább pudding állagú lesz. Mind két fogyasztás esetében finom és élvezetes lesz.
  • Ha rajongsz a mesterséges édesítőszerek, mint a stevia, ace-K, vagy a szukralóz mellékízeiért, akkor ez a termék nem fogja elnyerni a tetszésedet, hiszen természetes édesség jellemzi. Az édességért organikus kókuszcukor felel adagonként, ami nem emeli a hagyományos szacharózhoz képest a vércukor szintet és csak 6-7g mennyiségben van egy adagban.  
  • Az allergénekkel dúsított termékek kedvelőinek sem ajánljuk és azoknak sem, akik nem törődnek az állati, vagy borsófehérjék élettani hatásaival.
  • Végül, ha „pancsolt” fehérjére vágysz, csalódni fogsz, mivel ez a termék, nem tartalmaz rejtett összetevőket. Minden összetevő a legtisztább forrásból származik, bio alapanyagokat is tartalmaz, ahol be tudtuk szerezni.
  • Érdemes tudnod, hogy a termékünk ára a kiváló minőségét tükrözi. Azoknak azonban, akik az olcsó és kétes összetételű termékekre vadásznak, szintén nem ajánljuk. A valódi, jó minőségű összetevők, a mesterséges anyagok mellőzése, és a gondos gyártási folyamat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a termékünk egy magasabb árkategóriába esik. Ez az ár azonban biztosítja, hogy amit fogyasztasz, az valóban jót tesz a szervezetednek, mentes minden fölösleges és potenciálisan káros adaléktól. Így, ha a minőség és az egészségesség fontos számodra, akkor ez a termék ideális választás lehet. Ha viszont az olcsóság a fő szempont, akkor talán más termékek között érdemes keresgélned, van választék ezekből bőven. Nekünk a minőség és az egészség a legfontosabb, mindenféle globális trendektől eltekintve, szakmaiságra alapozva, a természetesség elveire figyelve.
  • Szóval, ha mindezek ellenére mégis úgy érzed, hogy megéri kipróbálni, akkor csak bátran, de ne mondd, hogy nem szóltunk! Azért bízunk benne, hogy előbb utóbb mindenki belátja, hogy nekünk van igazunk, mert ehhez értünk a leginkább. 😊
Megosztás: