Miből készülnek a SunPure növényi fehérje alapú italporok?

Milyen alapanyagokat tartalmaz a SunPure italpor?

Napraforgó fehérjét

Napraforgómagról:

A napraforgó mag gazdag fontos tápanyagokban, mint például fehérjében, rostokban, E-vitaminban és ásványi anyagokban. Fogyasztása segíthet a szív- és érrendszer egészségének támogatásában, a vércukorszint szabályozásában és az emésztésben. Emellett elősegíthetik a bőr egészségét és hidratáltságát, valamint hosszan tartó telítettségérzetet biztosíthatnak az étvágykontrollhoz és a súlykontrollhoz.

Gluténmentes zabfehérjét

Zabról:

A zabfehérje magas fehérjetartalommal rendelkezik, ami segíthet az izomépítésben és fenntartásban. Emellett hosszan tartó teltségérzetet biztosít, stabilizálhatja a vércukorszintet, és támogathatja az emésztést, természetes rost tartalma miatt.

Lenfehérjét

Lenmagról:

Gazdag omega-3 zsírsavakban és rostokban, amelyek támogathatják a szív- és érrendszer egészségét, valamint segíthetnek csökkenteni a gyulladást. Emellett a lenmagban található lignánok antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, és segíthetnek az emésztés javításában.

Barna rizsfehérjét

Barnarizsről:

Gazdag rostokban és ásványi anyagokban, mint például a mangán és a réz, amelyek fontosak az emésztés és az egészséges csontozat szempontjából. Emellett a barnarizs alacsonyabb glikémiás indexű, mint a fehér rizs, így segíthet stabilizálni a vércukorszintet és hosszabb ideig tartó teltségérzetet biztosíthat. Ezek a rizsfajták továbbá természetes antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek segíthetnek a szabadgyökök elleni védelemben és a krónikus betegségek kockázatának csökkentésében.

Tökfehérjét

Tökmagról:

Gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjében és ásványi anyagokban, például magnéziumban, cinkben és vasban, amelyek fontosak lehetnek az egészséges szív- és érrendszer, az immunrendszer és az izomzat szempontjából. Emellett a tökmagokban található fitokémiai anyagok, például a fitoszterinek, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, és segíthetnek a gyulladás csökkentésében. Ráadásul a tökmagokban található rostok támogathatják az emésztést és hozzájárulhatnak a teltségérzet fenntartásához.

Acerola gyümölcsport

Acerolaról: Ezek a bogyók kiváló forrásai a C-vitaminnak, amely fontos a immunrendszer megfelelő működéséhez és a betegségek elleni védelemhez. Emellett az acerola bogyókban találhatóak más antioxidánsok is, például flavonoidok és karotinoidok, amelyek segíthetnek a sejtek károsodásának megelőzésében és az öregedés jeleinek csökkentésében. Ezek a bogyók továbbá hozzájárulhatnak az energiaszint növeléséhez és a bőr egészségének javításához is.

Acai gyümölcsport

Acairól:

Ezek a bogyók rendkívül gazdagok antioxidánsokban, például antociánokban és flavonoidokban, amelyek segíthetnek a szabadgyökök elleni védelemben. Emellett az acai bogyókban találhatóak olyan tápanyagok, mint például az omega-3 és omega-6 zsírsavak, amelyek támogathatják a szív- és érrendszer egészségét. Ezek a bogyók továbbá hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez és a gyulladás csökkentéséhez, valamint segíthetnek a bőr és a haj egészségének javításában.

Goiji gyümölcsport

Goijiről:

A goji bogyók fogyasztása számos egészségügyi előnnyel járhat. Ezek a bogyók gazdagok antioxidánsokban és vitaminokban, például A- és C-vitaminban, amelyek támogathatják az immunrendszert és segíthetnek a szabadgyökök elleni védelemben. Emellett a goji bogyókban találhatóak olyan tápanyagok, mint például a béta-karotin és zeaxantin, amelyek segíthetnek a látás védelmében és az egészséges bőr fenntartásában. Ezek a bogyók továbbá hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint segíthetik a stressz csökkentését és az energiaszint növelését.

Ásványi anyagokat és vitaminokat

Vitaminokról és ásványi anyagokról:

A vitaminok és ásványi anyagok fogyasztása számos előnnyel jár az egészség szempontjából. Ezek az esszenciális tápanyagok fontos szerepet játszanak a szervezetünk működésében, támogatva az immunrendszert, az anyagcserét és az idegrendszer működését. Emellett segíthetik az egészséges bőr, haj és körmök fenntartását, valamint hozzájárulhatnak az izmok és csontok egészségéhez. A megfelelő mennyiségű vitaminok és ásványi anyagok fogyasztása hozzájárulhat az egészséges életmódhoz és a betegségek megelőzéséhez.

Aminosavakat és rost komplexet

Rostokról:

Ezek a tápanyagok fontosak az emésztőrendszer egészségének fenntartásában és a megfelelő emésztésben. Emellett segíthetnek a teltségérzet elérésében és fenntartásában, így hozzájárulhatnak a súlykontrollhoz. A rostok lassítják a szénhidrátok felszívódását, ezáltal segítve a vércukorszint stabilizálását, és csökkentve a cukorbetegség kockázatát. Végül, a rostok támogatják a szív- és érrendszer egészségét, csökkentve a koleszterinszintet és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát

Kreatin monohidrátot

Kreatinról: Ez a tápanyag segíthet növelni az izomteljesítményt és az erőszintet, ami különösen előnyös lehet az intenzív edzések során. Emellett a kreatin hozzájárulhat az izomtömeg növekedéséhez és a regenerációhoz, így elősegítve az edzések utáni gyorsabb felépülést. Vannak olyan tanulmányok is, amelyek azt sugallják, hogy a kreatin használata javíthatja az agyi teljesítményt és az idegrendszer működését.

Enzimeket

Enzimekről: Az emésztést segítő enzimek fogyasztása számos előnnyel járhat az emésztőrendszer egészsége és a tápanyagok felszívódása szempontjából. Ezek az enzimek segíthetnek lebontani az ételt, így könnyebben hasznosulnak a tápanyagok, és csökkenhetnek az emésztési problémák, például puffadás és gyomorégés. Emellett az emésztést segítő enzimek támogathatják az egészséges bélflórát és az immunrendszer működését, így hozzájárulhatnak az általános egészség megőrzéséhez. Végül, ezek az enzimek segíthetnek enyhíteni az intoleranciák tüneteit, például a laktóz- vagy gluténérzékenységet, és támogathatják az emésztőrendszer egyensúlyát.

Organikus kókuszcukrot

Kókuszcukor: Ez az édesítőszer alternatívaként használható, mivel alacsonyabb a glikémiás indexe, ami segíthet stabilizálni a vércukorszintet. Emellett a kókuszcukornak természetes forrása a tápanyagoknak, például a vasnak, a cinknek és az antioxidánsoknak, amelyek hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez és a sejtek védelméhez. Ez az édesítőszer alternatívaként használható, mivel alacsonyabb a glikémiás indexe, ami segíthet stabilizálni a vércukorszintet. Emellett a kókuszcukornak természetes forrása a tápanyagoknak, például a vasnak, a cinknek és az antioxidánsoknak, amelyek hozzájárulhatnak az immunrendszer erősítéséhez és a sejtek védelméhez

Megosztás: