Milyen előnyökkel jár a Sunpure növényi fehérje fogyasztása?

Korábbi blogbejegyzéseinkből kiderült, hogy milyen előnyökkel járhat, ha időszakosan, kúra jelleggel vagy hosszabb időre áttérünk a növényi alapú táplálkozásra. Nézzük meg, hogy a különlegesen finom Sunpure növényi fehérje miben tud minket rövidebb vagy hosszabb távon támogatni.

1.) Könnyebben fejben tudod tartani, hogy mennyi fehérjét ettél egy nap

A leggyakoribb kifogások egyike, mielőtt valaki a diétát elkezdi, hogy honnan fog elegendő mennyiségű fehérjéhez jutni. Egy átlagos felnőtt ember napi fehérje szükséglete körülbelül 0,8 g / testtömeg-kilogramm, amit meglehetősen nehéz csak zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék elfogyasztásával biztosítanunk. Ez alapján például egy 65 kg-os nő napi fehérje szükséglete 52 g-ban lenne meghatározható. Egy adag Sunpure növényi fehérje shake (ízesítéstől függően) 18-20 g fehérjét tartalmaz, ami közel a fele a szükséges mennyiségnek. A változatos étrend mellett, ami nem csak szénhidrátokból áll, könnyen fedezni tudjuk a hiányzó 30 gramm fehérjénket.

2.) Nem szükséges külön multivitamint fogyasztanod

növényi

A magyar lakosság többsége rendszeresen fogyaszt valamilyen többkomponensű, vitamint és ásványi anyagokat tartalmazó készítményt. Kevésbé hatékony és komplex multivitamin már pár ezer forintért beszerezhető. Azonban nem biztos, hogy ami olcsó, az jó is! Az általunk választott multivitamin a hasznos anyagok mellett számos egyéb segédanyagot is tartalmazhat, amire a szervezetünknek egyáltalán nincs szüksége.A Sunpure termékei a felnőttek számára legfontosabb 12 vitamint tartalmazzák, úgy mint

 • C-vitamint,
 • niacint,
 • E-vitamint,
 • pantoténsavat,
 • B6-vitamint,
 • riboflavint,
 • tiamint,
 • A-vitamint,
 • folsavat,
 • biotint,
 • D-vitamint és
 • B12-vitamint.

Fontos megemlíteni, hogy a vitaminok mennyiségét úgy határoztuk meg, hogy a Sunpure termékei a napi szükséglet 90 %-át fedezni tudják. A hiányzó 10 %-ot a kiegyensúlyozott táplálkozással könnyedén pótolhatjuk.

3.) Támogatja a diétát

növényi

A diétát támogató italporok többsége tartalmazza a glükömannán nevű hatóanyagot, amit az ördögnyelv nevű növényből állítanak elő. Hatékonysága abban rejlik, hogy a gyomorban gélt képez, ezáltal jóllakottság érzetet okoz. A gyomorból a tápcsatornán tovább haladva, magas rosttartalmának köszönhetően segítheti az emésztést.
A hagyományos állati fehérje shake-ekhez általában olyan krémesítő anyagokat adnak mint a cellulóz gumi, xantán gumi, karragén, amik nem rendelkeznek pozitív élettani hatásokkal, csak a krémes állag kialakításban vesznek részt.

A Sunpure termékek megalkotásához a természetes ördögnyelv kivonatot használtuk, hogy a shake ne csak mennyein krémes legyen, de még a diétázókat is segíthessük.

4.) Egyedülálló ízvilág

A rendszeresen fehérjeturmixokat fogyasztók egyre inkább keresik az újdonságokat, ez kifejezetten igaz az új ízek kipróbálására is. A sportolók és a fehérjével támogatott diétázók egyszerűen megunták a klasszikus ízeket, sokan már nem tudják jóízűen elfogyasztani a fehérje shake-jüket. Ilyen klasszikus íznek számít a csokoládé, a belga csokoládé, az eper, a sós karamella és így tovább. Ebből kifolyólag célunk volt, hogy olyan ízeket fejlesszünk, amelyek újdonságnak számítanak a hazai és a nemzetközi piacon egyaránt. Így születettek meg a Sunpure egyedülálló ízei, mint a málna, a pisztácia, a csoki-mogyoró és a varázslatos vanília, amelyekre joggal lehetünk büszkék.

5.) Nekünk számít a környezet

A környezetkárosításnak és a felesleges csomagolóanyagok felhasználásának ellene vagyunk. A fehérjefogyasztók vagy diétázók hozzászokhattak, hogy az ilyen jellegű termékeket leggyakrabban műanyag flakonokban tudják megvásárolni. Ezek a fehérjeporok nemcsak arról adnak tanúbizonyságot, hogy vélhetően egy kommersz termékkel van dolguk, de az is látszik, hogy egyes gyártók nem fektetnek hangsúlyt a környezet védelmére. Kifejezetten fontosnak tartottuk, hogy úgy alkossunk prémium minőségű növényi fehérjét, hogy a mai elvárásoknak a környezetvédelem tekintetében is megfeleljünk, amivel példát mutathatunk a versenytársainknak.

növényi
Facebook oldalunkInstagram oldalunk

Megosztás: