SunPure vegán fehérje

A SunPure termékek a kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás részét képezhetik, hiszen biztosítják a szervezet egyensúlyi állapotához, normál működéséhez szükséges tápanyagokat (magas fehérje, alacsony szénhidrát, telített zsírok, vitaminok, élelmi rost) és a biológiailag aktív összetevőket (alfa-amiláz, neutrális proteáz, laktáz, lipáz és celluláz enzimeket).

A hasznos növényi fehérjéket tartalmazó keveréket kreatinnal egészítettük ki, amely kedvező élettani hatásai miatt a sportolókon, vegetáriánusokon túl az idősek számára is ajánlott. A kreatin kúraszerű alkalmazása hozzájárulhat a kognitív képességek javulásához, csökkenti a kialvatlanság tüneteit, miközben  fokozza a sportteljesítményt.

Hozzáadott esszenciális aminosavakat (L-leucin, Izoleucin, L-valin), valamint nem esszenciális L-glutamint tartalmaz a komplexitás és a maximális eredmények eléréséért. A hatékonyabb tápanyag felszívódás érdekében az egészséges emésztést elősegítő enzimekkel egészítettük ki.

A leghasznosabb vitaminokkal egészítettük ki, hogy semmiben ne legyen hiányod!

Olyan alapanyagokat használtunk, hogy a vegán étrendet követők is fogyaszthassák termékeinket. Az egyedülállóan krémes ízt a növényi fehérjék optimális aránya adja, amelyhez a laktató érzés kiváltásához hozzájáruló glükomannán is társul, hogy a diétázóknak is megfeleljünk, kompromisszumok nélkül! A napraforgó fehérje enyhén diós jellege a legtökéletesebb ízalapot adja fehérjeporainknak, ezáltal ízben is kiemelve a piacon lévő hasonló termékek közül.

Napraforgó fehérje

 • Természetesen előforduló telítettel zsírokat tartalmaz (például Omega-3, Omega-6), amelyek kiváló energiaforrást biztosítanak, segítenek a sejtmembránok felépítésében és a sejtek növekedésében, valamint javítják az agyműködést. A napraforgó fehérje rendszeres fogyasztása jelentősen lecsökkentheti a kardiovaszkuláris megbetegedések kialakulásának kockázatát.
 • Természetesen előforduló E-, B1-, B6-vitamint és folsavat tartalmaz.
 • Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
 • Ketogén diétába is beilleszthető.
 • Az összes esszenciális aminosavat tartalmazza.
 • Nem tartalmaz allergént.
 • Komplex termék, nem szükséges egyéb vitaminokat és a sportoláshoz pótolhatatlan
  aminosavakat beszerezni.
 • Desszertként is fogyasztható.
 • A hagyományos savófehérjékkel ellentétben nem okoz kellemetlen hasi panaszokat.
 • A termék bio gazdálkodásból származó alapanyagot is tartalmaz.
 • Magas rost tartalmú: A rostokat a hagyományok szerint növényi anyagként fogyasztják, és
  egy vagy több kedvező élettani hatással rendelkeznek, például csökkentik a béltranzit idejét, növelik a széklet térfogatát, a vastagbél mikroflórájában erjedésre képesek, csökkentik a vér összkoleszterin- és LDL koleszterinszintjét, csökkentik az étkezés utáni vérglükózt, illetve a vérinzulin szintjét.