Sunpure Magyarország

A SunPure növényi fehérje por egy magyar fejlesztésű termék, amely mögött egy olyan professzionális szaktudású vegyészmérnök csapat áll, akik már több kiváló termék megalkotásával bizonyítottak a hazai piacon.

Célunk egy olyan prémium minőségű termék létrehozása volt, amilyennel korábban a fehérjeporok piacán még nem találkozhattak a vásárlók. A fehérjeporoknak ugyanis aminosav tartalmuk miatt van egy jellegzetes, inkább kellemetlennek mondható mellékíze. Az egyes gyártók különböző ízesítésekkel próbálják ezt a nem kívánt ízt elfedni, nem sok sikerrel. A SunPure növényi fehérje poraival olyan, eddig nem tapasztalt ízélményt tudunk biztosítani, amelyben kellemetlen mellékíznek nyoma sincs!

Kezdetben csak néhány új ízt szerettünk volna bevezetni, ám olyan jól sikerült a termékek kóstolása, hogy egyik tesztelt ízesítést sem tudtuk kizárni a körből. Így maradtunk egyelőre a gyerekkorunk madártejét megidéző vanília, a friss gyümölcsre emlékeztető málna, a piacon egyedülálló pisztácia és az élvezetek halmozóinak ajánlott csokoládé-mogyoró ízesítéseknél.

A SunPure vegán fehérje porai azonban nemcsak az egyedi ízviláguk miatt különlegesek!

Olyan komplex készítmények, amelyeket lelkes csapatunk prémium minőségű, növényi eredetű fehérjék egyedi kombinációjából állított össze. Megfigyeltük a legújabb fehérje-trendeket, a kutatási eredményeket ötvöztük saját tapasztalatainkkal, és addig alakítottunk a terméken, amíg maximálisan elégedettnek nem éreztük magunkat.

A SunPure fehérje port ezért felturbóztuk egy kis kreatinnal, különböző létfontosságú vitaminokkal és emésztést segítő enzimekkel.

A SunPure növényi fehérje porai így mind a hazai, mind a nemzetközi piacon versenyképes termékek lettek! A SunPure vegán fehérjeporokat Magyarországon, tehát hazai gépsorokon, magyar munkaerővel állítjuk elő. Az állandó, magas minőséget olyan élelmiszerbiztonsági
rendszereken keresztül garantáljuk, amelyek az EU-s szabványoknak is megfelelnek.

Kérdése van? Tegye fel nekünk!

+36203951023  /  info@sunpure.hu

Hamarosan megújulunk!

Készlet információ

Szeretnénk Önöket értesíteni, hogy jelenleg készlethiány miatt
a SunPure plant based fehérjék átmenetileg limitáltan, vagy egyáltalán nem elérhetők.

Izgatottan szeretnénk bejelenteni, hogy hamarosan megújult, még egészségesebb, innovatív termékekkel fogjuk meglepni Önöket!

A friss készlet érkezésének pillanatáról az elsők között értesülhetnek, ha feliratkoznak a www.sunpure.hu kezdőlapon elhelyezett hírlevél értesítőre. Ráadásul, a hírlevélre feliratkozók között minden hónapban egy INGYENES Enola Rose kapszulás terméket sorsolunk ki.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Addig is kívánunk Önöknek/Neked jó egészséget és vidám napokat.

Üdvözlettel:
SunPure Magyarország Csapata