Rólunk

A SunPure növényi fehérje és kollagén por magyar fejlesztésű termékek, amely mögött egy olyan professzionális szaktudású vegyészmérnök csapat áll, akik már több kiváló termék megalkotásával bizonyítottak a hazai piacon.

Célunk egy olyan prémium minőségű termék létrehozása volt, amilyennel korábban a fehérjeporok és kollagén piacán még nem találkozhattak a vásárlók. A vegan fehérjeporoknak ugyanis van egy jellegzetes, inkább kellemetlennek mondható mellékíze. Az egyes gyártók különböző aromákkal próbálják ezt a nem kívánt ízt elfedni, nem sok sikerrel. A SunPure növényi fehérje poraival olyan, eddig nem tapasztalt ízélményt tudunk biztosítani, amelyben kellemetlen mellékíznek nyoma sincs, mindezt úgy, hogy közben a maximális természetességet tartottuk szem előtt! 

Kezdetben csak néhány új ízt szerettünk volna bevezetni, ám olyan jól sikerült a termékek kóstolása, hogy egyik tesztelt ízesítést sem tudtuk kizárni a körből. Így maradtunk egyelőre a gyerekkorunk madártejét megidéző vanília, a friss gyümölcsre emlékeztető málna, a piacon egyedülálló pisztácia és az élvezetek halmozóinak ajánlott csokoládé-mogyoró ízesítéseknél. További ízek fejlesztésén folyamatosan dolgozunk, hogy még változatosabbá és ezáltal vonzóbbá tudjuk tenni a termékeinket. 

A SunPure vegán fehérje porai azonban nemcsak az egyedi ízviláguk miatt különlegesek!

Olyan komplex készítmények, amelyeket lelkes csapatunk prémium minőségű, növényi eredetű fehérjék egyedi kombinációjából állított össze. Megfigyeltük a legújabb fehérje-trendeket, a kutatási eredményeket ötvöztük saját tapasztalatainkkal, és addig alakítottunk a terméken, amíg maximálisan elégedettnek nem éreztük magunkat.

A SunPure fehérje port ezért felturbóztuk egy kis kreatinnal, különböző létfontosságú vitaminokkal és emésztést segítő enzimekkel.

A SunPure növényi fehérje és kollagén porai így mind a hazai, mind a nemzetközi piacon versenyképes termékek lettek! A SunPure vegán fehérjeporokat Magyarországon, tehát hazai gépsorokon, magyar munkaerővel állítjuk elő. Az állandó, magas minőséget olyan élelmiszerbiztonsági rendszereken keresztül garantáljuk, amelyek az EU-s szabványoknak (pl. International Food Standard) is megfelelnek.

A SunPure kollagén por is igazi különlegesség!

A SunPure kollagén kiváló választás azok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott életmódot szeretnének folytatni, anélkül, hogy le kellene mondaniuk az étel-ital kombinációk változatosságáról, ugyanis bármihez hozzáadható, úgy hogy nem befolyásolja az ízeket. Garantáltan nem fogod megunni, mivel elég egy pohár vízben elkészíteni és máris fogyaszthatod, kellemetlen íz és illat nélkül. 

Kérdése van? Tegye fel nekünk!

+36203951023  /  info@sunpure.hu